Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Automat de coasere si richtuire a gulerelor si mansetelor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAICA UAM 03
Out Of stock
Descriere
Automat de coasere si richtuire a gulerelor si mansetelor Maica UAM 03

Masina automata modelul UAM03 este creata special pentru coaserea si taierea marginilor mansetelor si gulerelor camasilor. Este o masina controlata complet electronic ce utilizeaza un software care coase tipul de cusatura rigida, cu schimbarea automata a marimii pasului in timpul coaserii. Datorita proiectarii noi a masinilor automate Maica (UAM) si asistarea de calculator a tuturor operatiilor, flexibilitatea este absoluta: din acest motiv am putea mari gama de operatiuni, spre exemplu se poate executa pe aceeasi masina, pe lange mansete si gulere, si coaserea penselor si a intaritorilor de guler, etichetelor. Prin suprimarea functiei de richtuire, se poate executa si cusatura ornamentala pe guler sau mansete. Masina automata este gestionata de un computer ce permite alegerea marimilor pentru mansete si gulere in mod automat, fara operatii mecanice, printr-o simpla apasare pe "TOUTCH SCREEN" Schimbarea sabloanelor se face direct de catre operator, fara interventia mecanicului. Pentru schimbarea modelului, inlocuiti doar sabloanele de sustinere a materialului.

Masina este dotata cu lumina LASER ce permite alinierea perfecta a gulerelor sau mansetelor. Mentinerea alinierii perfecte a gulerelor si mansetelor este asigurata, in acelasi timp, si prin intermediul unui sistem de fixare a pieselor cu vacuum, sistem inclus in masina. Pentru obtinerea celui mai bun rezultat pentru mansete, sunt incluse 4 cleme mici, actionate individual, pentru o asezare si fixare corecta a pieselor ce urmeaza a fi cusute.

Capul de cusut este produs direct la Maica si este alcatuit din doua parti: cea superioara, care gestioneaza miscarea acului si cea inferioara, care gestioneaza miscarea greiferului. Cele doua parti nu sunt interconectate mecanic, dar lucreaza cu doua motoare perfect sincronizate electronic. Lipsa interconectarii mecanice creaza o suprafata libera intre cele doua parti ale masinii, partea superioara a acului si partea inferioara a greiferului, suprafata care este utilizata pentru dispozitivele de prindere si ghidare ale gulerelor sau mansetelor in procesul de coasere si richtuire.

Capul este dotat cu un dispozitiv automat pentru taierea firelor. Dupa executarea coaserii, masina efectueaza o taiere (richtuire) a materialului in exces. Taietorul rotativ este complet independent de capul de cusut, astfel ca operatiunea de richtuire poate fi gestionata incat sa fie paralela coaserii sau nu. In acesta situatie exista posibilitatea de a taia varful gulerului foarte aproape de cusatura, incat se elimina practic aceasta operatie, care acum se executa separat cu un alt operator si o alta masina. Pentru mansete se poate richtui marginea foarte aproape de cusatura langa partea rotunda, de langa unghiul drept in functie de forma mansetei.

Masina fiind coordonata de un computer, pasii de cusatura se pot mari sau reduce in punctele de coasere critice (varful gulerului sau colturile mansetelor), pentru acelasi guler sau manseta. Masina  automata este dotata cu un stivuitor automat pentru gulere si mansete, care le stivuieste dupa efectuarea operatiilor de coasere si richtuire. Coaserea si richtuirea facandu-se dupa sablon si fiind controlata electronic, calitatea operatiei este asigurata 100%, toate gulerele si mansetele avand perfect aceeasi dimensiune si acelasi contur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura