Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Automat pentru coaserea slitului de la maneca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAICA UAM 04
Out Of stock
Descriere
Sistemul noilor automate de cusut din gama UAM, a adus inventii si inovatii de top in industria camasilor.
Din fericita combinare a computerului cu toate elmentele de executie pneumatice, electrice, mecanice si a ingeniozitatii proiectantilor, firma MAICA a creat o noua generatie de echipamente automate pentru imbunatatirea productivitatii si obtinerea unei calitati superioare in industria producatoare de camasi.

Complexitatea acestor echipamente a usurat considerabil efortul uman, operatorul fiiind degrevat de nenumarate operatii care ar fi impus o specializare inalta si o atentie deosebita pentru asigurarea unei calitati ridicate, calitate ce nu ar fi reusit sa atinga nivelul asigurat prin aceasta tehnologie.

Cu investitii minime in forta de munca, obtinerea formelor identice ale pieselor si calitatea operatiilor in stransa concordanta cu o productivitate ridicata, asigura realizarea unor produse de un inalt nivel calitativ.

UAM 04 - AUTOMAT PENTRU COASEREA SLITULUI DE LA MANECA

Automatul UAM 04, pentru aplicara slitului manecii camasii, este o dovada incontestabila a ingeniozitatii specialistilor MAICA.
Fara a folosi presarea anterioara a slitului intr-o masina de preformare si fara a necesita un operator foarte specializat, automatul UAM 04 aplica cu o foarte mare exactitate si calitate slitul pe maneca, toate operatiile de pliere, coasere si asigurarea cusaturii executandu-se identic pentru fiecare slit.
Sliturile se pliaza si se cos succesiv. In timpul in care un slit este pliat si cusut, operatorul pregateste slitul urmator.
Masina stivuieste maneca pe care a fost cusut slitul, operatorul concentrandu-se doar asupra preciziei de asezare a slitului pe maneca si pentru  potrivirea caroului sau linilor din material.
Cu o productivitate de 1000 de camasi in 8 ore, acest automat este foarte important pentru toate fabricile care vor sa obtina calitate si cantitate de exceptie la costuri minime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura