Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de preformat buzunare Maica 1002

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAICA 1002
Out Of stock
Descriere
Presa "universala" mod. 1002 permite un mod nou si inedit pentru preformarea tuturor tipurilor de buzunare, datorita unei proiectari patentate care foloseste presiune si temperaturi ridicate fara a deteriora materialele.

Cu avantajul de a preforma pe toata lungimea perimetrului sablonului, masina 1002 este deosebit de adecvata pentru realizarea mansetelor, polo, slitul manecii etc. pentru toate tipurile de materiale (bumbac, lana, matase, catifea, Jersey, fibre sintetice, piele, piele artificiala).

Presiunea si temperatura pot fi ajustate pentru a obtine rezultatul optim in ceea ce priveste materialul care urmeaza sa fie calcat.

Functionarea este efectuata cu elemente electro-pneumatice, temporizatoarele si termostatele mentinand timpul si temperatura constante.

Modelul 1002 este echipat cu doua posturi de preformare, aceasta pentru a atinge un maxim de productivitate. Puteti preforma orice forma dorita. Marimea se poate schimba usor si rapid prin simpla schimbare a sabloanelor. Pentru a schimba forma, desigur trebuie sa fie inlocuite placile.

Productivitatea este de circa 400-450 buzunare/ora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura