Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Presa de termocolat Martin Open Top

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Open Top
Out Of stock
Descriere
Masina de termocolat Martin model Open Top, varful de gama al masinilor de termocolat!

Aceasta vine in diferite variante in functie de latimea suprafetei de lucru:
OT 700 (0,7 m latime)
OT 1000 (1 m latime)
OT 1240 (1,24 m latime)
OT 1400 (1,4 m latime)
OT 1600 (1,6 m latime)
OT 1800 (1,8 m latime)

Presiunea de lucru intre 0 si 6,5 bari.
Temperatura de lucru intre 0 si 200 de grade C.

Timpul de termocolare este reglabil continuu intre 5 secunde si 35 de secunde.
Viteza este reglabila continuu intre 1m/min si 10 m/min.
Masina vine echipata cu un TOUCHSCREEN pentru alegerea parametrilor de lucru.
Masina este asistata de un calculator PLC pentru functiile masinii si diagnoza luminoasa cu LED-uri si semnale acustice pentru toate functiile afisate (micro de siguranta, incalzire motor, aer comprimat insufucient, destatizare, presiune tamburi on/off, scaderea accidentala a controlului temperaturii etc.)
Aceasta masina este echipata cu un sistem de presare care permite utilizarea aplicarii termoadezivului pe materiale delicate, cum ar fi catifeaua sau materialele flausate, fara folosirea tamburilor de presare(presiune “ZERO”).

Masina este prevazuta cu sitem de auto-oprire la terminarea lucrului, astfel permitandu-se racirea corecta a elementelor inainte ca masina sa se opreasca complet.
Masina este prevazuta cu un sistem de auto-curatare a benzilor de teflon.
LAMELELE de preluare a materialului sunt din carbon grafitat, asigurand o desprindere sigura a reperelor si o protectie ridicata a benzilor de teflon.

Masina este prevazuta cu un buton pentru inversarea miscarii benzilor, foarte util pentru operator in cazul unor situatii neprevazute, cum ar fi pozitionarea gresita, asezarea termoadezivului cu partea adeziva catre benzi sau patrunderea accidentala a unor obiecte ce ar putea afecta benzile si elementele masinii.

Sistemul special de pozitionare al benzilor de teflon asa numit "NO-STRESS", garanteaza o durata de viata mai mare pentru benzile de teflon.

Programator digital pentru pornirea sau oprirea masinii.
Prin realizarea unei zone de incalzire foarte bine izolate se asigura pe langa uniformitate si stabilitatea temperaturii de lucru, si o economie mare de energie electrica, deci un consum de putere foarte mic. ECONOMIE DE ENERGIE!

Lungimea mare a zonei de incalzire asigura PRODUCTIVITATE MARE!
Panou de comanda cu programare si evidentierea functionalitatii elementelor principale (rezistente, motor, aer comprimat).
Totodata panoul de comanda are posibilitatea de a memora programele utilizate pentru diferite tipuri de materiale. Acestea se pot schimba intre ele printr-o singura apasare pe ecranul cu TOUCHSCREEN.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura